Mödravårdscentral - Aktuell information gällande Mödravårdscentral


Mödravårdscentraler i Helsingborg

Totalt i Helsingborg finns det 6 mödravårdscentraler och det finns mödravårdscentraler som ha många duktiga barnmorskor med lång erfarenhet. Ofta är det besvärligt att hitta en bra mödravårdscentral i Helsingborg och närheten till mödravårdscentralen är viktig. En klar fördel är ifall man kan hitta en bra mödravårdscentral som ligger nära hemmet eftersom oftast går mamman och barnet till samma ställe men så som barnavårdscentral. Man kan också få tips på mödravårdscentraler på nätets alla olika familjesidor.


Då det finns flera mödravårdscentraler i Helsingborg är det bra att kontakta några av dem för att se vilken som passar dig och barnet bäst. Innan du kontaktar en mödravårdscentral bör du ha en idé om vad du vill fråga om och diskutera. Viss info får du om mödravårdscentral genom att kolla webbsidor från privata vårdföretag eller landstinget.
Enklast att komma i kontakt med en mödravårdscentral i Helsingborg är att välja någon av mödravårdscentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla mödravårdscentraler i HelsingborgKvinnohälsan Stortorget

Stortorget 13

252 20 HelsingborgDr. Hoftes Gynekologi & Mödravårdsklinik

Drottninggatan 7

252 21 HelsingborgKvinnokliniken Barnmorskemottagning

Gasverksgatan 15

252 25 HelsingborgKvinnokliniken Barnmorskemottagning Najaden

Drottninggatan 7

252 21 HelsingborgLeg. Barnmorska/Auktoriserad Sexualrådgivare

Stortorget 11

252 20 Helsingborg


Fler mödravårdscentraler i HelsingborgMammakulan Barnmorskemott AB

Rundgången 26

254 52 Helsingborg